これはきっと既に運営サイドでも何度も議論に上がってきた話題だと思います。それでも実装されてないのにはそれなりの理由が…
あれば便利な機能だとは思いますが、複数ID申請するプレイヤー同士をどう結びつけて効率よくパーティーを組み上げるか、システムを作るのが難しいんじゃないのかな?
だからこの話を前に進めるには、このシステムをうまく構築するアイディアを出してあげる事だと思います
例えば申請する時点でプレイヤー側から申請ごとの優先順位をつける機能を追加する、とか…
これはきっと既に運営サイドでも何度も議論に上がってきた話題だと思います。それでも実装されてないのにはそれなりの理由が…
あれば便利な機能だとは思いますが、複数ID申請するプレイヤー同士をどう結びつけて効率よくパーティーを組み上げるか、システムを作るのが難しいんじゃないのかな?
だからこの話を前に進めるには、このシステムをうまく構築するアイディアを出してあげる事だと思います
例えば申請する時点でプレイヤー側から申請ごとの優先順位をつける機能を追加する、とか…
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.