こちらに何度も書かれてそうですが、すべてを読む時間が無いので意見だけ書かせていただきます。
心の底からロール制マッチングの導入をお願いしたいです。
昨日固定で50層までクリアし、今日はじめてマッチングを利用しました。
31以降の階層でヒラなし構成に当たってしまい、全滅も含め時間が結構かかってしまいました。
はじめて出会う人と制限プレイに近い形で進めるのはしんどいです。
自分でヒラを出せば安定すると言われたので次行くときはヒラで行くつもりですが、もっと気楽に自分の好きなジョブで行きたいです。
こちらに何度も書かれてそうですが、すべてを読む時間が無いので意見だけ書かせていただきます。
心の底からロール制マッチングの導入をお願いしたいです。
昨日固定で50層までクリアし、今日はじめてマッチングを利用しました。
31以降の階層でヒラなし構成に当たってしまい、全滅も含め時間が結構かかってしまいました。
はじめて出会う人と制限プレイに近い形で進めるのはしんどいです。
自分でヒラを出せば安定すると言われたので次行くときはヒラで行くつもりですが、もっと気楽に自分の好きなジョブで行きたいです。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.