各ボス倒して+1 +3 +6 +10 +25みたいな感じで強化されて、合計+100で武器ゲットとかにしたほうが良かったんじゃないのかと
強化具合での足きりと強化値が上がったあとの低層の無意味さで思いました。銀箱はおまけであってもいいけど、あくまでおまけのスタンスで
あとは敵を倒す意味が非常に薄い。もっと金箱手に入れてアイテムでヒャッハーしたい
既存ジョブよりも専用の、例えば青魔道士なんかに全員着替えて、同じ条件で遊んだほうがいいとも思いました
各ボス倒して+1 +3 +6 +10 +25みたいな感じで強化されて、合計+100で武器ゲットとかにしたほうが良かったんじゃないのかと
強化具合での足きりと強化値が上がったあとの低層の無意味さで思いました。銀箱はおまけであってもいいけど、あくまでおまけのスタンスで
あとは敵を倒す意味が非常に薄い。もっと金箱手に入れてアイテムでヒャッハーしたい
既存ジョブよりも専用の、例えば青魔道士なんかに全員着替えて、同じ条件で遊んだほうがいいとも思いました
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.