たくさんのご返信ありがとうございます。
なるほど、そういった経緯があったのですね。確かにメインクエストと直接的に絡まないものに関してはそういった逃げ道が出来てしまえば何かと不公平が生じてしまいますものね。
ただ、皆さんの返信を拝見して一つ気になったのですが、討伐ルーレットは事件屋クエをクリアしていなくても、回すことが出来るんですよね。
とどのつまり、テュポーン先生とギルガメッシュ二種の討伐を永遠に無視しても良いことになります。
こっちの方は問題はないのでしょうかね?
たくさんのご返信ありがとうございます。
なるほど、そういった経緯があったのですね。確かにメインクエストと直接的に絡まないものに関してはそういった逃げ道が出来てしまえば何かと不公平が生じてしまいますものね。
ただ、皆さんの返信を拝見して一つ気になったのですが、討伐ルーレットは事件屋クエをクリアしていなくても、回すことが出来るんですよね。
とどのつまり、テュポーン先生とギルガメッシュ二種の討伐を永遠に無視しても良いことになります。
こっちの方は問題はないのでしょうかね?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.