3段目コンボを覚えるまでは単体相手でもヘイトコンボ撃つよりフラッシュかオバパかアンリ連打の方がヘイトを圧倒的に稼げますね。
ヘイトコンボ撃ってるだけなのにプレイヤースキルもないと思われてる人がいるようだし、
PSは関係してはいるんですよね。
タンクのクエだけHQ装備渡してヘイト量あげたら良いのではないでしょうか。
もしくは初心者の館でヘイト量について教えるか3段目コンボをレベル15までに覚えさせるか。
ヘイトの数値をあげなくてもヘイト量をあげる方法はあると思います。
3段目コンボを覚えるまでは単体相手でもヘイトコンボ撃つよりフラッシュかオバパかアンリ連打の方がヘイトを圧倒的に稼げますね。
ヘイトコンボ撃ってるだけなのにプレイヤースキルもないと思われてる人がいるようだし、
PSは関係してはいるんですよね。
タンクのクエだけHQ装備渡してヘイト量あげたら良いのではないでしょうか。
もしくは初心者の館でヘイト量について教えるか3段目コンボをレベル15までに覚えさせるか。
ヘイトの数値をあげなくてもヘイト量をあげる方法はあると思います。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.