A/Sのモブハントにて人がそろうまで待機し、集まりやすいようマクロを使い座標を報告しているのですが、
召喚が攻撃していないにも関わらず、ターゲットするだけでかなり高い確立でエギが攻撃開始します。
3.0のころまでは、インターセプトの説明どおり召喚士が攻撃するまで、もしくはペットが攻撃受けるまで勝手に戦うことはありません。
モブハントの仕様を元に戻していただきたいです。
A/Sのモブハントにて人がそろうまで待機し、集まりやすいようマクロを使い座標を報告しているのですが、
召喚が攻撃していないにも関わらず、ターゲットするだけでかなり高い確立でエギが攻撃開始します。
3.0のころまでは、インターセプトの説明どおり召喚士が攻撃するまで、もしくはペットが攻撃受けるまで勝手に戦うことはありません。
モブハントの仕様を元に戻していただきたいです。
ピース状態にすれば大丈夫なのかも?
あとペットが攻撃して開始しているのは、ミスもあると思いますが、ミスを利用した故意も結構あると思いますね。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.