ハウジングにある見た目だけのタンスを持ち物預け場所にできないかと思ってたのですが、
初期のPLLでデータが大変なことになるということを吉田Pが仰っていたので、
なら、とリテイナーの持ち物だけ表示するものをタンスなどの収納ボックスにできませんでしょうか?
一個一個にリテイナー一人分を割り当てれば、一気にはインベントリを開けませんし、タンスに名前を表示させておけば、
誰が誰だかわかります。さらにタンスの見た目でどんなものが入ってるかでも分別できたりできると思うのですが、どうでしょうか
ハウジングにある見た目だけのタンスを持ち物預け場所にできないかと思ってたのですが、
初期のPLLでデータが大変なことになるということを吉田Pが仰っていたので、
なら、とリテイナーの持ち物だけ表示するものをタンスなどの収納ボックスにできませんでしょうか?
一個一個にリテイナー一人分を割り当てれば、一気にはインベントリを開けませんし、タンスに名前を表示させておけば、
誰が誰だかわかります。さらにタンスの見た目でどんなものが入ってるかでも分別できたりできると思うのですが、どうでしょうか
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.