アピールコメント:
リンクシェル、モグレター等で連絡をすればすぐにお届け!扱う商品は確かな品質を誇る、信頼と安心のモグネットよ〇だでございマス。え、なんかもう見た目からして怪しすぎる・・・???いえいえ、私どもの扱う商品の品質は自信をもってお勧めできマスヨ。ただ、商品をどのように使用するかはお客様次第デス・・・
(※この作品はフィクションです。け、決してリア充爆発しろ!だとかリアルの思いが関係してるなんてないよったらないよ!?)
希望アイテム:「ワンダラースカーフ」
アピールコメント:
リンクシェル、モグレター等で連絡をすればすぐにお届け!扱う商品は確かな品質を誇る、信頼と安心のモグネットよ〇だでございマス。え、なんかもう見た目からして怪しすぎる・・・???いえいえ、私どもの扱う商品の品質は自信をもってお勧めできマスヨ。ただ、商品をどのように使用するかはお客様次第デス・・・
(※この作品はフィクションです。け、決してリア充爆発しろ!だとかリアルの思いが関係してるなんてないよったらないよ!?)
希望アイテム:「ワンダラースカーフ」
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.