①してきました 結果としては
グリードした人に入る、複数いた場合はグリードの値で勝負
②③④はまだしていません。
何故かマスタールートは不人気で集めにくいです
主催としては誤ロット、不正の防止となるのでマスターで行きたいのですが、マスタールートを使っての詐欺をする人がいるから嫌と言われます
マスタールートを使用して詐欺行為を行う人を警戒するより、参加者7人の間違いや不正を予防できる方がいいと思うのですけどもね…
そもそもマスタールートで詐欺を行った人は知れ渡ると思います
①してきました 結果としては
グリードした人に入る、複数いた場合はグリードの値で勝負
②③④はまだしていません。
何故かマスタールートは不人気で集めにくいです
主催としては誤ロット、不正の防止となるのでマスターで行きたいのですが、マスタールートを使っての詐欺をする人がいるから嫌と言われます
マスタールートを使用して詐欺行為を行う人を警戒するより、参加者7人の間違いや不正を予防できる方がいいと思うのですけどもね…
そもそもマスタールートで詐欺を行った人は知れ渡ると思います
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.