皆さんが言われてるシステムメッセージや、ロドストやフォーラムへの誘導でPT組んでの申請を抑止するほうが良いと思いますね。
当然ログインした時だけではなく1時間毎とか定期的に…です。
メンテの際、ログインする前に出る告知活用でも良いかと思います。
そういう改善するまでの暫定対応を施す事も運営の重要な責務だと思いますが。
※これは、PT組んでの申請が無ければ当該事象が起こらないという前提ですが、その辺りの記載がない事から、まだ原因全部出し切れてないので?と少し不安です。
皆さんが言われてるシステムメッセージや、ロドストやフォーラムへの誘導でPT組んでの申請を抑止するほうが良いと思いますね。
当然ログインした時だけではなく1時間毎とか定期的に…です。
メンテの際、ログインする前に出る告知活用でも良いかと思います。
そういう改善するまでの暫定対応を施す事も運営の重要な責務だと思いますが。
※これは、PT組んでの申請が無ければ当該事象が起こらないという前提ですが、その辺りの記載がない事から、まだ原因全部出し切れてないので?と少し不安です。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.