家を持っていない人の事を悪く言う人がチラホラいてちょっと気になったのですが、
自分も個人宅持っているけど、45日ルールは常に頭の片隅に置いとくものと思って購入してるので別に不満も無いし、
日数を増やしたり今以上のアナウンスなどは必要無いかなと思っています。
45日までに一回入室すればいいだけなんだし。
ただ気をつけていても自分一人ではどうにもできない場合もあると思うので(病気や事故などで長く入院とか)
シェアしてる人も入室のカウントに入れてくれると助かるなとは思います。
家を持っていない人の事を悪く言う人がチラホラいてちょっと気になったのですが、
自分も個人宅持っているけど、45日ルールは常に頭の片隅に置いとくものと思って購入してるので別に不満も無いし、
日数を増やしたり今以上のアナウンスなどは必要無いかなと思っています。
45日までに一回入室すればいいだけなんだし。
ただ気をつけていても自分一人ではどうにもできない場合もあると思うので(病気や事故などで長く入院とか)
シェアしてる人も入室のカウントに入れてくれると助かるなとは思います。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.