戦士の強化自体に反対してる人って多分ほとんどいないんじゃないかなと思うのですけど
ある人の戦士強化案はすごく納得できるところがあって、他ジョブからもよく考えられたいい案だなと思います
また別の人の違うアプローチの強化案も、いい調整案だと思います
問題は、その二つを同時にやると、そりゃやりすぎだろ最強希望かよ、ってなってしまうところです
そこが戦士ユーザー同士で何を求めているかぶれている、求める戦士像が人によって違いすぎて調整が難航しそうと思うところです
戦士の強化自体に反対してる人って多分ほとんどいないんじゃないかなと思うのですけど
ある人の戦士強化案はすごく納得できるところがあって、他ジョブからもよく考えられたいい案だなと思います
また別の人の違うアプローチの強化案も、いい調整案だと思います
問題は、その二つを同時にやると、そりゃやりすぎだろ最強希望かよ、ってなってしまうところです
そこが戦士ユーザー同士で何を求めているかぶれている、求める戦士像が人によって違いすぎて調整が難航しそうと思うところです
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.