暗黒の皆さんは支援を寄こせ支援を寄こせ!と仰ってますが・・・暗黒の皆さんはそんなにSTがやりたいんですか?
CFで一緒になれば同じMT向きだと言われる戦士ですら黙って防御スタンスを切る、暗黒というだけでMTの席を頂けるこの状況って楽ちんだと思うのですが・・・。
だれとペアになってもMT確定なのにST性能求めてどうするんだろうって思います。
そりゃバランススレですから比較すれば足りないってのはわかりますが・・・・やらないことを求めてなんの意味が?っていうね。
暗黒の皆さんは支援を寄こせ支援を寄こせ!と仰ってますが・・・暗黒の皆さんはそんなにSTがやりたいんですか?
CFで一緒になれば同じMT向きだと言われる戦士ですら黙って防御スタンスを切る、暗黒というだけでMTの席を頂けるこの状況って楽ちんだと思うのですが・・・。
だれとペアになってもMT確定なのにST性能求めてどうするんだろうって思います。
そりゃバランススレですから比較すれば足りないってのはわかりますが・・・・やらないことを求めてなんの意味が?っていうね。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.