ナイトのパッセに関してはむしろ強化してあげるべき案件だと思います
自身が動いたら消える仕様はなくして完全設置型(羽だけ残る形になりますが)の範囲軽減スキルで良いと思うんですよね
良スキルなのに火力の為にと使用時間を短くさせられてるシーンを見るたびに不憫でなりません
完全設置型がダメだとしてもせめて発動してから1〜2秒ぐらい遅れて効果が発生している所を瞬時発動とかにはして欲しいですね
ナイトのパッセに関してはむしろ強化してあげるべき案件だと思います
自身が動いたら消える仕様はなくして完全設置型(羽だけ残る形になりますが)の範囲軽減スキルで良いと思うんですよね
良スキルなのに火力の為にと使用時間を短くさせられてるシーンを見るたびに不憫でなりません
完全設置型がダメだとしてもせめて発動してから1〜2秒ぐらい遅れて効果が発生している所を瞬時発動とかにはして欲しいですね
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.