すみません、返信をしないといったもののはっきりさせておきたい部分があるので。
自分はLeonさんの意見に同調したわけではないです。
たまたま同じ案になっただけです。全く違う考えの意見です。
ちょっと否定的な書き方になりましたが、いい表現が思い付かなかったのでご容赦を。アクションの数とかではなく、純粋にバランスを取るならこの手法がいいのではないか、と思ったのが私の意見です。
それ以外は控えさせて頂きます。
すみません、返信をしないといったもののはっきりさせておきたい部分があるので。
自分はLeonさんの意見に同調したわけではないです。
たまたま同じ案になっただけです。全く違う考えの意見です。
ちょっと否定的な書き方になりましたが、いい表現が思い付かなかったのでご容赦を。アクションの数とかではなく、純粋にバランスを取るならこの手法がいいのではないか、と思ったのが私の意見です。
それ以外は控えさせて頂きます。
Last edited by Tomura123; 10-27-2017 at 08:26 AM. Reason: 文頭と文末を被せてしまったため
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.