ラーヴァナでもボスは棒立ち詠唱からのギミック処理ばかりだったり
アレキ1層でもボスが定期的に飛んだり
暗黒の弱点であるTPの消耗の速さをレイド側で調節して目立たなくさせ
不自由さを無くしていると思っていましたが
アレキ4層でついに殴りっぱなしで枯れてしまうコンテンツが登場しましたね
このようなレイドを実装していくならやはりこのスレッドで他の方々が書かれているような
TPの消費を少し抑えられるような仕組みを追加して頂きたいです
ラーヴァナでもボスは棒立ち詠唱からのギミック処理ばかりだったり
アレキ1層でもボスが定期的に飛んだり
暗黒の弱点であるTPの消耗の速さをレイド側で調節して目立たなくさせ
不自由さを無くしていると思っていましたが
アレキ4層でついに殴りっぱなしで枯れてしまうコンテンツが登場しましたね
このようなレイドを実装していくならやはりこのスレッドで他の方々が書かれているような
TPの消費を少し抑えられるような仕組みを追加して頂きたいです
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.