PLLみてて暗黒について発言あったから期待してましたが結果がっかりでした…
タンク3ジョブの人口が平均になっているのとタンク3ジョブの性能のバランスが取れているのは別問題だとおもいます。
両手剣はかっこいいから多少弱くても使う人多い=人口はバランス取れてるから性能もバランス取れてるよね! ってことではないと思います。
タンクアクセ問題の放り投げ方といいなんかタンクはもうどうでもいいと思っていそうな発言が多くてこの先がちょっと心配になります。
PLLみてて暗黒について発言あったから期待してましたが結果がっかりでした…
タンク3ジョブの人口が平均になっているのとタンク3ジョブの性能のバランスが取れているのは別問題だとおもいます。
両手剣はかっこいいから多少弱くても使う人多い=人口はバランス取れてるから性能もバランス取れてるよね! ってことではないと思います。
タンクアクセ問題の放り投げ方といいなんかタンクはもうどうでもいいと思っていそうな発言が多くてこの先がちょっと心配になります。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.