お世話になっております。
イシュガルド編、魔科学研究所の最終ボスにて、詩人が「魔人のレクイエム」を入れた状態で第一段階を終えると、第二段階のボスのターゲットが飛び、戦闘が始まってしまう、という事象の発生を確認致しました。
シナリオ最終局面ですし、初見の方の中には、ゆっくりムービーを見たい方も多いかと思いますので、調査、修正をお願いしたく存じます。
同内容のスレが立っていたら申し訳ありません、あまり過去までは遡れていないです。
お世話になっております。
イシュガルド編、魔科学研究所の最終ボスにて、詩人が「魔人のレクイエム」を入れた状態で第一段階を終えると、第二段階のボスのターゲットが飛び、戦闘が始まってしまう、という事象の発生を確認致しました。
シナリオ最終局面ですし、初見の方の中には、ゆっくりムービーを見たい方も多いかと思いますので、調査、修正をお願いしたく存じます。
同内容のスレが立っていたら申し訳ありません、あまり過去までは遡れていないです。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.