現在ナイトのレベルが55になりましたが、ブロックのカット率が敵のレベルではなく自身のレベルが上がるにつれ下がってます。
最初はレベル差補正かなと思いましたが、ブラックブラッシュを出たところにいるLV5の敵にもカット21%でした。
レベルシンクで50になった場合はカット率が30%でした。
敵とのレベル差で性能が落ちるのはいいのですが、自分のレベルが上がると性能が落ちるのが不具合だと感じている部分です。
(本来敵のレベルを算出するつもりが、PCのレベルを見てしまっている、等)
現在ナイトのレベルが55になりましたが、ブロックのカット率が敵のレベルではなく自身のレベルが上がるにつれ下がってます。
最初はレベル差補正かなと思いましたが、ブラックブラッシュを出たところにいるLV5の敵にもカット21%でした。
レベルシンクで50になった場合はカット率が30%でした。
敵とのレベル差で性能が落ちるのはいいのですが、自分のレベルが上がると性能が落ちるのが不具合だと感じている部分です。
(本来敵のレベルを算出するつもりが、PCのレベルを見てしまっている、等)
Last edited by HiroGrant; 06-22-2015 at 02:17 AM. Reason: 少し追記しました。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.