ブラックナイトが割れた時の音を…ください…!
紅蓮の時はあったはずが、ブラックナイトの効果を「ブラックブラッドを50上昇する」から「ダークアーツを付与する」に変更する過程で失われてしまったようです(本来はBBの貯まる過程で生じていた音なんでしょうね)
"味方を守れた"事がフィードバックとして返ってくるのはタンクをやってて心地よい瞬間の一つであり、他のタンクジョブにはない面白さなんです...!復活をご検討頂ければありがたいです!
あと……ジョブUIの影身具現タイマーって必要だったのかな...
ブラックナイトが割れた時の音を…ください…!
紅蓮の時はあったはずが、ブラックナイトの効果を「ブラックブラッドを50上昇する」から「ダークアーツを付与する」に変更する過程で失われてしまったようです(本来はBBの貯まる過程で生じていた音なんでしょうね)
"味方を守れた"事がフィードバックとして返ってくるのはタンクをやってて心地よい瞬間の一つであり、他のタンクジョブにはない面白さなんです...!復活をご検討頂ければありがたいです!
あと……ジョブUIの影身具現タイマーって必要だったのかな...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.