物理系はダークダンス復活して欲しいですね。
雑魚戦でも役に立ちますし、リキャ短いですが受け流し100%になるわけではないので程よいと思いますし。
ダークアーツは硬直長めなのか私の環境だと割と食い込みやすいので、ブラックブラッド消費技に関してはどっちでもいいです。
コンボルートが減ったのは残念です。
単純に他タンクとのバランスを取る調整だけでなくタンクとして面白い調整が欲しいです。
他の使用感に関してはまた70になったらまたその時に。
暗黒がんばるぞー。
物理系はダークダンス復活して欲しいですね。
雑魚戦でも役に立ちますし、リキャ短いですが受け流し100%になるわけではないので程よいと思いますし。
ダークアーツは硬直長めなのか私の環境だと割と食い込みやすいので、ブラックブラッド消費技に関してはどっちでもいいです。
コンボルートが減ったのは残念です。
単純に他タンクとのバランスを取る調整だけでなくタンクとして面白い調整が欲しいです。
他の使用感に関してはまた70になったらまたその時に。
暗黒がんばるぞー。
Last edited by male_player; 06-24-2017 at 01:19 PM. Reason: 70前ですので
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.