現状8人コンテンツだと ナ暗 戦暗 暗×2と暗黒がかかわる場合こうなるわけで
MT時の火力が優秀でST時の恩恵は皆無って状況ですと、効率で見るとどういう組み合わせでも暗黒をMTにしとけばいいよねってなるわけで
それって8人中2人をタンクに割く意味がないですよね、そうならないよう3ジョブを三つ巴にするようにST時の修正を期待してるつもりです。
これは暗黒だけではなくナイトや戦士にも良い事ではないですかね?常に暗黒MTが効率的って状況が健康的とは思えません。
現状8人コンテンツだと ナ暗 戦暗 暗×2と暗黒がかかわる場合こうなるわけで
MT時の火力が優秀でST時の恩恵は皆無って状況ですと、効率で見るとどういう組み合わせでも暗黒をMTにしとけばいいよねってなるわけで
それって8人中2人をタンクに割く意味がないですよね、そうならないよう3ジョブを三つ巴にするようにST時の修正を期待してるつもりです。
これは暗黒だけではなくナイトや戦士にも良い事ではないですかね?常に暗黒MTが効率的って状況が健康的とは思えません。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.