占星術師がエンドコンテンツで募集されない理由って建て直し能力がないからだと思うんです。
白ならアサイズ・ベネディクション・テトラグラマトン
学者なら生命活性法・不撓不屈の策
占星術師はディグニティのみ
このヒール力の差は現状のカード性能じゃ埋まらないと思います。
今回の調整が来る前までは強化で占星術師はぶり募集が無くなると思っていたので残念。
クリア目的どころか練習や初見PTにすら募集がありません。
占星術師がエンドコンテンツで募集されない理由って建て直し能力がないからだと思うんです。
白ならアサイズ・ベネディクション・テトラグラマトン
学者なら生命活性法・不撓不屈の策
占星術師はディグニティのみ
このヒール力の差は現状のカード性能じゃ埋まらないと思います。
今回の調整が来る前までは強化で占星術師はぶり募集が無くなると思っていたので残念。
クリア目的どころか練習や初見PTにすら募集がありません。
回復力が低いのは百歩譲っていいんですけど
範囲回復の範囲が狭いのはいらないんじゃないですかね…
メディカラくらいの範囲がないとフィールドの大きさ的に届かないことがしばしばあります
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.