グリダニアで落ちる準備をしていると真っ裸にしか見えないようなエレゼンと遭遇。
洗練されたフォルムに思わず近づいてSSを撮ってると次々と人が寄って来る。
最後にはノリでメスッテからEX○LEのATS○SHIに変貌を遂げた人を中心に豊穣の舞い!
驚くことにこのメンバーの過半数が初対面なのです・・・w
裸の付き合いをした後は全員お友達になれました!!
深夜から日が明けるまで共に笑いあったみんな、ありがとう!w
マンドラゴラチョーカー希望します!
グリダニアで落ちる準備をしていると真っ裸にしか見えないようなエレゼンと遭遇。
洗練されたフォルムに思わず近づいてSSを撮ってると次々と人が寄って来る。
最後にはノリでメスッテからEX○LEのATS○SHIに変貌を遂げた人を中心に豊穣の舞い!
驚くことにこのメンバーの過半数が初対面なのです・・・w
裸の付き合いをした後は全員お友達になれました!!
深夜から日が明けるまで共に笑いあったみんな、ありがとう!w
マンドラゴラチョーカー希望します!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.