・即死技の直後に参加され、即死技を回避されてしまう
最初のフェーズ移行時にボスエリアを封鎖する。
開始何秒とかだと火力が上がったら…とかがあるので、フェース移行時の方が調整楽なのかなーと。
・ボス戦開始→死亡→リスタート→ボス戦参加→死亡→リスタート→…のゾンビアタックが可能となってしまう
ボス戦開始時に(リ)スタート地点周囲を封鎖し、
ボス戦開始後の途中参加者、リスタート者、デジョン使用者を(リ)スタート地点で足止めする。
というのはどうでしょうか?
・即死技の直後に参加され、即死技を回避されてしまう
最初のフェーズ移行時にボスエリアを封鎖する。
開始何秒とかだと火力が上がったら…とかがあるので、フェース移行時の方が調整楽なのかなーと。
・ボス戦開始→死亡→リスタート→ボス戦参加→死亡→リスタート→…のゾンビアタックが可能となってしまう
ボス戦開始時に(リ)スタート地点周囲を封鎖し、
ボス戦開始後の途中参加者、リスタート者、デジョン使用者を(リ)スタート地点で足止めする。
というのはどうでしょうか?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.