IDと同じ感覚でパブリックダンジョンといわれてもなー
あれってクエスト、レベリングやらNM、レア、生産関連、とかなんとか動機を複線にして走らすところまでが設計に入るから
目的が単純で悪い言い方をすれば旬がすぎて使われなくなっても良いIDとは全然違うもんなんじゃないかなあと思いますよ、お店の設計とショピングモールの設計くらい差がありそうな予感です
ショッピングモールってのはお客さんが簡単に行ける範囲に2個も3個もあると多分どれかが潰れるんで
あんまり数も増やせないんじゃないかなあと
IDと同じ感覚でパブリックダンジョンといわれてもなー
あれってクエスト、レベリングやらNM、レア、生産関連、とかなんとか動機を複線にして走らすところまでが設計に入るから
目的が単純で悪い言い方をすれば旬がすぎて使われなくなっても良いIDとは全然違うもんなんじゃないかなあと思いますよ、お店の設計とショピングモールの設計くらい差がありそうな予感です
ショッピングモールってのはお客さんが簡単に行ける範囲に2個も3個もあると多分どれかが潰れるんで
あんまり数も増やせないんじゃないかなあと
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.