昔の投稿で書きましたけどよしPと開発はこの酷いフォーラムを見ない方が良いと思いますよ
既に日本の14フォーラムはにちゃんねるレベルの落書きになってると思いますし
機械的に対応だけして実際の内容は一切見ない又は参考にしないで良いかと
開発チームが自分達で自信を持てる方向に14を新生させるためにもこんな所は無視しちゃってください
態度と声の大きいだけの目立ちたがり屋の書き込みに気を使い右往左往しながらでは最高の新生は生まれないと思うから
昔の投稿で書きましたけどよしPと開発はこの酷いフォーラムを見ない方が良いと思いますよ
既に日本の14フォーラムはにちゃんねるレベルの落書きになってると思いますし
機械的に対応だけして実際の内容は一切見ない又は参考にしないで良いかと
開発チームが自分達で自信を持てる方向に14を新生させるためにもこんな所は無視しちゃってください
態度と声の大きいだけの目立ちたがり屋の書き込みに気を使い右往左往しながらでは最高の新生は生まれないと思うから
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.