個人的に漆黒の頃の召喚士はバーストまでのスタック管理、デバフ管理の面がかなり面白く感じていましたが、今の召喚士に面白さは全く感じられません。7.0の情報を見ても暁月からの方向性は変わらなさそうに感じます。スキル回しの複雑化、詠唱回数の増加を考えては頂けませんでしょうか。
面白さだけでなく性能面においても、侍よりも詠唱が少なく、スキル回しにおいて管理すべきモノは何もなく、それでいて火力は勿論蘇生、全体回復、自衛バリアとサポート面まで充実しているのは納得がいきません。
個人的に漆黒の頃の召喚士はバーストまでのスタック管理、デバフ管理の面がかなり面白く感じていましたが、今の召喚士に面白さは全く感じられません。7.0の情報を見ても暁月からの方向性は変わらなさそうに感じます。スキル回しの複雑化、詠唱回数の増加を考えては頂けませんでしょうか。
面白さだけでなく性能面においても、侍よりも詠唱が少なく、スキル回しにおいて管理すべきモノは何もなく、それでいて火力は勿論蘇生、全体回復、自衛バリアとサポート面まで充実しているのは納得がいきません。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.