ロールレにあった攻略方法をしたのに「×」を付けられました。システムで何とかしてくださいってスレッドが立っている未来が見える
ロールレにあった攻略方法ってなんだろうね。私には纏めて全殺しも、効率周回も、ゾディアック周回も、経験値目的の全部殺しも、ミラプリアイテム収集周回も、ロールレにあった攻略方法だと思うんだけどね-。
特にタンクさんなんて無言で開始して無言で終わる(挨拶以外は)のでXXXXにあった攻略方法みたいなの押しつけられたら常に1個は×ついてそうな勢いだよね!
ロールレにあった攻略方法をしたのに「×」を付けられました。システムで何とかしてくださいってスレッドが立っている未来が見える
ロールレにあった攻略方法ってなんだろうね。私には纏めて全殺しも、効率周回も、ゾディアック周回も、経験値目的の全部殺しも、ミラプリアイテム収集周回も、ロールレにあった攻略方法だと思うんだけどね-。
特にタンクさんなんて無言で開始して無言で終わる(挨拶以外は)のでXXXXにあった攻略方法みたいなの押しつけられたら常に1個は×ついてそうな勢いだよね!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.