黒渦が蛇OP占有状態、
蛇が波動砲で黒渦吹き飛ばし(陣内に黒1、蛇3)、
本来であれば黒渦のゲージは減少するはずが
黒渦のゲージはMAXのままだった。
ネームプレートのとこのグラカンの順番が黒渦>蛇>不滅になっているのから予想して
プログラムの処理優先度とかがこの順番になっていて
黒渦が陣に乗っている→蛇・不滅の人数差処理が行われない
蛇が陣に乗っている→黒渦の人数差処理は行われる。不滅の人数差処理が行われない
不滅が陣に乗っている→通常処理
みたいな状態になってるんじゃないですかね。
黒渦が蛇OP占有状態、
蛇が波動砲で黒渦吹き飛ばし(陣内に黒1、蛇3)、
本来であれば黒渦のゲージは減少するはずが
黒渦のゲージはMAXのままだった。
ネームプレートのとこのグラカンの順番が黒渦>蛇>不滅になっているのから予想して
プログラムの処理優先度とかがこの順番になっていて
黒渦が陣に乗っている→蛇・不滅の人数差処理が行われない
蛇が陣に乗っている→黒渦の人数差処理は行われる。不滅の人数差処理が行われない
不滅が陣に乗っている→通常処理
みたいな状態になってるんじゃないですかね。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.