誰もログインして居ない時やCF中に申請が来ていた場合にログにも出ないのでせっかく来た加入申請を見落とす可能性があると思いませんか?最初に気がつかなければ下手すれば永遠に…
PT募集の通知のように申請があった場合一定時間ログに「申請が来ています」のような通知もしくは
ログインした時にFCボードと一緒に申請が来て居る事を教える機能を希望です。
誰もログインして居ない時やCF中に申請が来ていた場合にログにも出ないのでせっかく来た加入申請を見落とす可能性があると思いませんか?最初に気がつかなければ下手すれば永遠に…
PT募集の通知のように申請があった場合一定時間ログに「申請が来ています」のような通知もしくは
ログインした時にFCボードと一緒に申請が来て居る事を教える機能を希望です。
見落とした者です。
通知機能をぜひとも希望です!
メールで知らせてくれてるんでもいい(´・ω・`)
私も何度も見落としています!カンパニーボードの直後に表示してほしいです。マスター限定とか、権限ある人のみとか表示できないでしょうか。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.