ガニ股で指をさして笑うポーズ
忍者ジョブクエのアミバ様っぽい人がやってるみたいなやつ。
彼が自己アピールする時の新しい秘孔の研究してるみたいな決めポーズ(?)も欲しい
忍者手付かずだと意味不明すぎるので
取得条件は忍者のLvいくつかのアチーブメントで…。
忍者に限らず全ジョブのアチーブメントに何かしらそのジョブらしいエモート貰えたらモチベ上がると思います。
ガニ股で指をさして笑うポーズ
忍者ジョブクエのアミバ様っぽい人がやってるみたいなやつ。
彼が自己アピールする時の新しい秘孔の研究してるみたいな決めポーズ(?)も欲しい
忍者手付かずだと意味不明すぎるので
取得条件は忍者のLvいくつかのアチーブメントで…。
忍者に限らず全ジョブのアチーブメントに何かしらそのジョブらしいエモート貰えたらモチベ上がると思います。
Last edited by Eleven_Beef; 03-15-2025 at 04:00 AM.
ここでセーブするか?
実装してほしいエモート
・チアガールのようなポンポン持って弾けるように踊るエモート
その理由
・応援や待ち時間の時などに
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.