そもそも極ラムウって、未強化リヴァ武器やゼニスではお話しにならないレベルなのですか・・?
自分のLSは侵攻編やゾディアックは敷居が高く、1,2名ほどしか挑んでいません(しかもこのメンバーがPTに入っているとも限りません)
しかし極は頑張ってリヴァまでクリアし、極ラムウも数回練習しました
ギミックが処理出来るとして
全員が未強化リヴァ武器なら安定
数名ゼニスor3蛮神武器がいると苦戦
ぐらいの難易度だと思っていたのですが・・・
とりあえず今の火力で頑張ってみますが・・
そもそも極ラムウって、未強化リヴァ武器やゼニスではお話しにならないレベルなのですか・・?
自分のLSは侵攻編やゾディアックは敷居が高く、1,2名ほどしか挑んでいません(しかもこのメンバーがPTに入っているとも限りません)
しかし極は頑張ってリヴァまでクリアし、極ラムウも数回練習しました
ギミックが処理出来るとして
全員が未強化リヴァ武器なら安定
数名ゼニスor3蛮神武器がいると苦戦
ぐらいの難易度だと思っていたのですが・・・
とりあえず今の火力で頑張ってみますが・・
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.