FLをプレイしていて拠点を1PTで防衛中に敵が攻めてきて戦闘となりました。
こちら8人に対して相手が12人ほどいました。
その状況でこちらのヒーラー二人(学学)で3分以上MPが尽きるまで戦い続けられました。
1,5倍の人数差でもMPある限り何とかなってしまうほどのヒーラーの性能はちょっと異常かと
それに加えてクルセによる攻撃参加や豊富なCCなどなど
高性能すぎる職があっては今後のゲーム性に問題がでるのではと考えるのは当然ですね
FLをプレイしていて拠点を1PTで防衛中に敵が攻めてきて戦闘となりました。
こちら8人に対して相手が12人ほどいました。
その状況でこちらのヒーラー二人(学学)で3分以上MPが尽きるまで戦い続けられました。
1,5倍の人数差でもMPある限り何とかなってしまうほどのヒーラーの性能はちょっと異常かと
それに加えてクルセによる攻撃参加や豊富なCCなどなど
高性能すぎる職があっては今後のゲーム性に問題がでるのではと考えるのは当然ですね
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.