食糧難で苦しむ国の人に、農作を教えようとした。比較的簡単なイモの栽培を教えることにした。
しかし、どれだけ、なんど教えても来年度植えるための種イモを食べ尽くしてしまう、どれだけ国連が頑張ってもその国の食料難は解決しなかった。
コラボ期間中に初心者狩りに励む方達はわたしにはこう見えます。
コラボ終了後過疎が訪れるならみずからが招いたものと受け入れられるのでしょうか?
あまりに刹那主義的というか、先を見ず自分の首を絞める行いだと思いますよ
食糧難で苦しむ国の人に、農作を教えようとした。比較的簡単なイモの栽培を教えることにした。
しかし、どれだけ、なんど教えても来年度植えるための種イモを食べ尽くしてしまう、どれだけ国連が頑張ってもその国の食料難は解決しなかった。
コラボ期間中に初心者狩りに励む方達はわたしにはこう見えます。
コラボ終了後過疎が訪れるならみずからが招いたものと受け入れられるのでしょうか?
あまりに刹那主義的というか、先を見ず自分の首を絞める行いだと思いますよ
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.