こんにちわ♪
皆様のお気に入りの釣り場って何処でしょうか?
もちろん、ランクや釣れる魚などによって、人それぞれだとは思いますが、
竿出してるだけでも癒されるような景色や雰囲気のある釣り場を教えていただければと思い、
初めてスレッド作成してみました。
私のお気に入りは、
「黒衣森のクリムゾンパークから西南西にある川(ざざめき川の手前の溜り場)」が最近のお気に入り。
まさに秘湯という雰囲気で、コブリンと混浴状態でのんびり竿出してます。
皆様のお気に入りを紹介してくださいませ。
こんにちわ♪
皆様のお気に入りの釣り場って何処でしょうか?
もちろん、ランクや釣れる魚などによって、人それぞれだとは思いますが、
竿出してるだけでも癒されるような景色や雰囲気のある釣り場を教えていただければと思い、
初めてスレッド作成してみました。
私のお気に入りは、
「黒衣森のクリムゾンパークから西南西にある川(ざざめき川の手前の溜り場)」が最近のお気に入り。
まさに秘湯という雰囲気で、コブリンと混浴状態でのんびり竿出してます。
皆様のお気に入りを紹介してくださいませ。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.