ねんがんのギャザクラを全部カンストして、AF 作ってうふうふ喜んでたら
アーマリーチェストがかなりしっかり埋まってしまって、
遊びで持っていたハロウィンの衣装とか雪だるま一式とか、全然持ち歩けないですな。
すべてのジョブを上げてる人とか、どうやって楽しんでいるのか謎です。
今後ニンジャ追加が来ます。当然、新しいタンク職やヒーラー職も追加になるだろうから
そしたらどうなっちゃうんでしょうか。それでもこのままでしょうか。
ねんがんのギャザクラを全部カンストして、AF 作ってうふうふ喜んでたら
アーマリーチェストがかなりしっかり埋まってしまって、
遊びで持っていたハロウィンの衣装とか雪だるま一式とか、全然持ち歩けないですな。
すべてのジョブを上げてる人とか、どうやって楽しんでいるのか謎です。
今後ニンジャ追加が来ます。当然、新しいタンク職やヒーラー職も追加になるだろうから
そしたらどうなっちゃうんでしょうか。それでもこのままでしょうか。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.