オートアタック私は好きです!VU前のボタン連打の戦闘はあり得ないし通常攻撃入力しながら数十種類もあるスキルを選択するなんてナンセンスですね。
同じFFの名前を受け継ぐ以上、実績のある11のシステムを踏襲することは良いことだと思いますが。むしろその方が現11ユーザーを取り込む為には好都合なのでは?
ナンバリングが発売する度に100万本近く実績のでるモ〇スターハンターですら根本的なシステムは変わってません(さすがに飽きましたがw)。
良い所は受け継ぎさらに研鑽していくべきだと私は思います。
オートアタック私は好きです!VU前のボタン連打の戦闘はあり得ないし通常攻撃入力しながら数十種類もあるスキルを選択するなんてナンセンスですね。
同じFFの名前を受け継ぐ以上、実績のある11のシステムを踏襲することは良いことだと思いますが。むしろその方が現11ユーザーを取り込む為には好都合なのでは?
ナンバリングが発売する度に100万本近く実績のでるモ〇スターハンターですら根本的なシステムは変わってません(さすがに飽きましたがw)。
良い所は受け継ぎさらに研鑽していくべきだと私は思います。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.