DL装備が金属の質感を残したまま染色できるようになりましたが
DL装備などの金属素材をペンキ塗りのまま染色できるオプションをつけることはできないでしょうか?
金属塗装は渋くてカッコイイ
ペンキ塗装は遠くから見ても一目でわかる派手さ
両方選べるようになればよりオシャレの幅が広がると思うのですが如何でしょうか
レターライブを見て思いついたのですが、これからどんどん染色できるような装備が出てきた時にこれらのオプションがあるととても助かります
DL装備が金属の質感を残したまま染色できるようになりましたが
DL装備などの金属素材をペンキ塗りのまま染色できるオプションをつけることはできないでしょうか?
金属塗装は渋くてカッコイイ
ペンキ塗装は遠くから見ても一目でわかる派手さ
両方選べるようになればよりオシャレの幅が広がると思うのですが如何でしょうか
レターライブを見て思いついたのですが、これからどんどん染色できるような装備が出てきた時にこれらのオプションがあるととても助かります
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.