ローレベルルーレット等においてID開始後即抜けするプレイヤーが増えているように感じます
そういう時のために補充機能が付いているのはわかりますが、補充が遅く結局は解散になってしまい
(特に自分は運が悪い方なのかもしれませんが)一日一回のボーナスを受け取れずに終わるということがここ3日連続で起きています
途中退出はCFの数十分の申請が不可となりますが、より悪質なプレイヤー(途中抜けを幾度と無く繰り返すプレイヤー)に対して数日間のCF申請不可という罰則はつかないのでしょうか?
ローレベルルーレット等においてID開始後即抜けするプレイヤーが増えているように感じます
そういう時のために補充機能が付いているのはわかりますが、補充が遅く結局は解散になってしまい
(特に自分は運が悪い方なのかもしれませんが)一日一回のボーナスを受け取れずに終わるということがここ3日連続で起きています
途中退出はCFの数十分の申請が不可となりますが、より悪質なプレイヤー(途中抜けを幾度と無く繰り返すプレイヤー)に対して数日間のCF申請不可という罰則はつかないのでしょうか?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.