竜騎士実装との情報を後れて知り
復活し、方向性を見失ったキャラを作り直し再開した次第です。
したがって今現在槍術士を上げているのですが
自分の調べ方が甘いのか、どこを見ても
槍術士50からが本番としか思えない状態におちいっています
やはり槍術士を50まで上げるべきなのでしょうか?
このような質問をするほどの初心者でして
どこで聞こうかも困りはて書かせて頂きました。
お手数ですが何方かご指導をよろしくお願いいたします…。
竜騎士実装との情報を後れて知り
復活し、方向性を見失ったキャラを作り直し再開した次第です。
したがって今現在槍術士を上げているのですが
自分の調べ方が甘いのか、どこを見ても
槍術士50からが本番としか思えない状態におちいっています
やはり槍術士を50まで上げるべきなのでしょうか?
このような質問をするほどの初心者でして
どこで聞こうかも困りはて書かせて頂きました。
お手数ですが何方かご指導をよろしくお願いいたします…。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.