ゲーム内で報告させていただきましたが、対応されないまま数日が経過したのでこちらで改めて報告させていただきます。
巻き戻し前にリテイナーから取り出したアイテム全部が消滅したままどこにも見当たりません
かろうじて覚えてるのがガルーダゲイズ、タイタンシールド、ヴォーテックスディフェンダーリング、ダークライトディフェンダーリング、ホプリタイ胴手脚足耳です。
それと取得したAFが消えギアセットが一部おかしくなりましたが、AFに関しては再取得いたしましたので今のところ問題ありません。
ゲーム内で報告させていただきましたが、対応されないまま数日が経過したのでこちらで改めて報告させていただきます。
巻き戻し前にリテイナーから取り出したアイテム全部が消滅したままどこにも見当たりません
かろうじて覚えてるのがガルーダゲイズ、タイタンシールド、ヴォーテックスディフェンダーリング、ダークライトディフェンダーリング、ホプリタイ胴手脚足耳です。
それと取得したAFが消えギアセットが一部おかしくなりましたが、AFに関しては再取得いたしましたので今のところ問題ありません。
Last edited by PARFUMS; 03-05-2014 at 07:49 PM. Reason: 装備追加
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.