すり抜け不可の状態で問題が出た→すり抜けられるようにした→違和感半端ないので戻して
さじ加減と言いますか、世界観を壊さないことを大前提に不都合が出ないようにするのが難しいのでしょうね。
問題になっていたハウス内閉じ込め事件については、その時点でもデジョンやタレポを使えば脱出は出来ましたし、上の方でも挙がっている通り「すり抜けのON/OFF」や、「ハウス内どこからでも入口に戻れる」といった機能が実装されれば嬉しいかな
やっぱり正直、どこでもすり抜けて移動出来てしまうのは違和感しかありません…。
すり抜け不可の状態で問題が出た→すり抜けられるようにした→違和感半端ないので戻して
さじ加減と言いますか、世界観を壊さないことを大前提に不都合が出ないようにするのが難しいのでしょうね。
問題になっていたハウス内閉じ込め事件については、その時点でもデジョンやタレポを使えば脱出は出来ましたし、上の方でも挙がっている通り「すり抜けのON/OFF」や、「ハウス内どこからでも入口に戻れる」といった機能が実装されれば嬉しいかな
やっぱり正直、どこでもすり抜けて移動出来てしまうのは違和感しかありません…。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.