「インターフェイス」にかかわる部分で、「ちょっとした事なんだけど、地味にストレスなんだよな~」って感じる部分を修正してもらうべく、書き込んでいきましょう。
インターフェイスはプレイ中常時触れる部分です。
少しでも快適に遊べるように思いついたらどんどん提案してみましょう。
操作方法により解決可能な事案はアドバイスなどもお願いいたします。
スレッドも大分長くなってきましたので重複する内容も出てくるかと思いますが、気にせず書き込んでください。
「インターフェイス」にかかわる部分で、「ちょっとした事なんだけど、地味にストレスなんだよな~」って感じる部分を修正してもらうべく、書き込んでいきましょう。
インターフェイスはプレイ中常時触れる部分です。
少しでも快適に遊べるように思いついたらどんどん提案してみましょう。
操作方法により解決可能な事案はアドバイスなどもお願いいたします。
スレッドも大分長くなってきましたので重複する内容も出てくるかと思いますが、気にせず書き込んでください。
Last edited by PANTHER; 05-11-2014 at 12:02 PM. Reason: スレの趣旨を明確にするため。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.