過去の成功体験というのは、なかなかどうして忘れることのできないものです。
某動画サイトなんかでFCやSFCの過去の名作の実況プレイなんかを見ると、その時の体験が蘇りプレイしたくなったりしますが
1時間も触れば満足して飽きます(あくまで主観ですが同じ人は多いとおもって書いてます)
しかもまだ続いてるサービスを比較対象にするのもいささか不毛かと...
単純にID主体からフィールド主体にシフトするべきなのかどうか?で議論されたほうが建設的かと思います。
過去の成功体験というのは、なかなかどうして忘れることのできないものです。
某動画サイトなんかでFCやSFCの過去の名作の実況プレイなんかを見ると、その時の体験が蘇りプレイしたくなったりしますが
1時間も触れば満足して飽きます(あくまで主観ですが同じ人は多いとおもって書いてます)
しかもまだ続いてるサービスを比較対象にするのもいささか不毛かと...
単純にID主体からフィールド主体にシフトするべきなのかどうか?で議論されたほうが建設的かと思います。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.