複数家具のプレビュー機能
既出だったらすいません。
家具のプレビューで複数の家具を同時に置いてみれるように出来ると嬉しいです。
並べて置いた時にどのように見えるのか?希望するスペースに並べて置けるのか?等買う前に確認出来たらいいなと思うことは色々とあります。
私の場合、買ってみたけど結局置けなくて倉庫行きになった家具もそこそこあります。
そういったことを試せてこそ本当のプレビューだと思うのですが、いかがでしょうか?
複数家具のプレビュー機能
既出だったらすいません。
家具のプレビューで複数の家具を同時に置いてみれるように出来ると嬉しいです。
並べて置いた時にどのように見えるのか?希望するスペースに並べて置けるのか?等買う前に確認出来たらいいなと思うことは色々とあります。
私の場合、買ってみたけど結局置けなくて倉庫行きになった家具もそこそこあります。
そういったことを試せてこそ本当のプレビューだと思うのですが、いかがでしょうか?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.