ブラックリストに登録している対象プレイヤーから
リンクシェルの勧誘が頻繁(嫌がらせ)に来ることにうんざりしています。
これ以上どうやって身を守れというんでしょうかね?
本件は、ジェネラルディスカッションに投稿するか悩みましたが、
ブラックリスト機能の本来の趣旨を考えると不具合になるのでは?
と思いこちらに投稿しました。
PTに誘う行為もブラックリスト登録している対象からは受け付けないようにして欲しいです。
というかブラックリスト登録している対象からの行動を全てキャンセルする仕様に・・
ブラックリストに登録している対象プレイヤーから
リンクシェルの勧誘が頻繁(嫌がらせ)に来ることにうんざりしています。
これ以上どうやって身を守れというんでしょうかね?
本件は、ジェネラルディスカッションに投稿するか悩みましたが、
ブラックリスト機能の本来の趣旨を考えると不具合になるのでは?
と思いこちらに投稿しました。
PTに誘う行為もブラックリスト登録している対象からは受け付けないようにして欲しいです。
というかブラックリスト登録している対象からの行動を全てキャンセルする仕様に・・
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.