120%も賛成です。現在のハイパーインフレで新しく入ってくる新規プレヤーは皆、まずはショックを受けると思います。新規でリーブ等で1000ギル報酬得た時に周りの人はみんな既に数千万~数億単位でギルを所持してるのが今の現実です
。特に今後リーブ関連が内容的にもいろいろ変わる中この経済格差はクラスRの格差とともに新規さんを呼び込む上での障壁になってます
私もかなり金持ちですが、現在の、お金のある層とお金の無い層の段差はもう幅広過ぎる。

120%も賛成です。現在のハイパーインフレで新しく入ってくる新規プレヤーは皆、まずはショックを受けると思います。新規でリーブ等で1000ギル報酬得た時に周りの人はみんな既に数千万~数億単位でギルを所持してるのが今の現実です
。特に今後リーブ関連が内容的にもいろいろ変わる中この経済格差はクラスRの格差とともに新規さんを呼び込む上での障壁になってます
私もかなり金持ちですが、現在の、お金のある層とお金の無い層の段差はもう幅広過ぎる。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.
Reply With Quote