どちらに報告するのが適切か良く判らなかったのでここで失礼します。
早速なのですが、以下の部分。
どうやら女性の神話胴のみの様なのですが、盾形の右装飾のみ半分色が違うのは仕様でしょうか?
職業柄私にはどうしてもUV設定かエッジがくっ付いていない等に見えてしまうのですが、
もしミスでしたら直して頂けると、見た目が好きで入手した甲斐があったといいますか。。。
半分グレーなの、気になりません?
どちらに報告するのが適切か良く判らなかったのでここで失礼します。
早速なのですが、以下の部分。
どうやら女性の神話胴のみの様なのですが、盾形の右装飾のみ半分色が違うのは仕様でしょうか?
職業柄私にはどうしてもUV設定かエッジがくっ付いていない等に見えてしまうのですが、
もしミスでしたら直して頂けると、見た目が好きで入手した甲斐があったといいますか。。。
半分グレーなの、気になりません?
ちなみにヴァラーコロネット装備時のイヤリンググラフィックの簡易化は仕様なんですかね?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.