似たようなことですが、リーヴのように難易度設定を突入時にできると違ってくるのかなと妄想していました。
当然その場合報酬もランクが下がるようになる必要がありますが・・・。
(自身の突入時の設定によりIL80~85が手に入る、など)
タイタンなどの場合では、重みを1枚にして食らう戦術なども可能になるのかな。
利点としてはギミックそのものは既存のままでよく、ダメージなどの設定による調整のみだけで済みます。
極端に言えば超える力を報酬を下げるかわりにもらうようなイメージです。
似たようなことですが、リーヴのように難易度設定を突入時にできると違ってくるのかなと妄想していました。
当然その場合報酬もランクが下がるようになる必要がありますが・・・。
(自身の突入時の設定によりIL80~85が手に入る、など)
タイタンなどの場合では、重みを1枚にして食らう戦術なども可能になるのかな。
利点としてはギミックそのものは既存のままでよく、ダメージなどの設定による調整のみだけで済みます。
極端に言えば超える力を報酬を下げるかわりにもらうようなイメージです。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.